Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 januari 2018 09:06 av Patek Philippe Replica

Patek Philippe Replica Uhren Shop

Wir liefern per Nachnahme Replica Uhren in Deutschland. KEIN Versand ins Ausland!
Alle Modelle sind von höchster Qualität, und vom Original nicht zu unterscheiden. Wir führen ebenfalls Rolex, Cartier, TAG Heuer, Hublot, Omega, Bulgari und Patek Philippe Replikas.
Wir liefern direkt aus Deutschland - kein Zoll - per Nachnahme bei www.replica-uhrenshop.com

10 januari 2018 08:33 av replica uhren deutschland

Replica Uhren Info

Wir liefern per Nachnahme Replica Uhren in Europa.Deutschland. KEIN Versand ins Ausland!

8 oktober 2017 15:47 av OBAT LUKA BAKAR

OBAT LUKA BAKAR

25 juni 2014 16:50 av Lena Malmström

Mental träning

Mental träning. Finns det inte fler än jag som är intresserade av det, skulle verkligen att vi alla satte Sösdala RF på kartan. Både med hoppningen och dressyren.

3 september 2013 11:08 av Louise

Lag

Hej hur gick det för sösdala på knockouten? Louise

2 augusti 2012 09:13 av Kerstin

Gymkhana

Finns det några små ryttare i er förening som vill vara med på Gymkhana ? Det ska var 4 ekipage i varje lag och helst B-C ponnier. Detta sker på Jakt & Fiskemässan på Bosjökloster slott 25-26 aug. Man behöver inte vara duktig utan detta görs mest på skoj med enkla tävlingar. Ungarna älskar det ! Hör av er snarast om er förening vill vara med och utmana andra ridklubbar i Skåne ! /Kerstin Grese 0705-817839

21 juli 2012 22:58 av Svabesholms Kungsgård

Kroppsspråk & Långa Tyglar

Aktuella kurser för Lina Zacha på Svabesholms Kungsgård, Kivik:

28 Juli
Kroppsspråk

29 Juli
Långa Tyglar

Välkommen med häst eller som fotfolk!
(fåtal platser med häst finnes)

www.linazacha.com
www.svabesholm.se

25 juni 2012 11:22 av Emelie Nilsson

Stallplats?

Hej!
Jag är nyinflyttad till Sösdala och letar efter stallplats. Någon som har någon stallplats ledig, eller vet någon som har? skicka gärna mejl.

7 maj 2012 14:36 av Svabesholms Kungsgård

Gratis Clinic & Öppet Hus

Svabesholms Kungsgård, Kivik
Lördagen den 12 Maj kl. 14-17

Caroline Allansson berättar om och visar islandshästträning.

Lina Zacha berättar om och visar dressyr, frihetsdressyr och trickträning.

Gårdens café har öppet för servering.

www.svabesholm.se
www.carolineallansson.se
www.linazacha.com

VÄLKOMMEN!

24 mars 2012 19:18 av Maya Landvik

Privatträning och hästmassage

Privatträning i dressyr hemma hos dig. Kan även hjälpa till på plats med inridning m.m.
Är även dipl hästmassör med många års erfarenhet. Se hemsidan för mer info och ref. Välkommen!

Postadress:
Sösdalaortens Lantl.rf - Ridsport