Hoppa till sidans innehåll

Kalender


Tömkörning

Bra hästvardagskurs


Hur man får en lättare vardag med sin häst.

En kurs för dig som vill ha en häst som är glad och samarbetsvillig. Hjälp hästen förstå när den ska vara stilla utan att något håller den, som vid uppsittning och skötsel. Träna så hästen är lätt att leda. Bli bra på att be hästen behålla lugnet, även när energin är hög både när du hanterar och rider din häst.

Kursen tar upp allt från första stunden med hästen till och med framridning. Du lär dig skapa en bra vardag med din häst, för att ha roligare och prestera bättre tillsammans med hästen.

Varje tillfälle är cirka 90 minuter och det är var fjortonde dag, fem gånger. Det är teori och praktisk hantering. Det börjar med arbete från marken. Det blir uppgifter att göra hemma. För att få bästa resultat bör man vara beredd att avsätta minst en halvtimme varannan dag med sin häst till att öva på uppgifterna. Antal deltagare: 6 ekipage

Kostnad 1 000 kr  + anläggningsavgifter. Medlemmar i Sösdalaortens Ryttarförening betalar 900 kr för kursen + eventuella anläggningsavgifter. Anmälan gör till Ulrika Mickels Nord via sms 0706053316 eller messenger. När du fått bekräftelse på din anmälan betalar du in kursavgiften. När avgiften är betald räknas du som anmäld. Sista anmälningsdag är 5 mars 2021.

Välkommen!

Vi följer FHM och Ridsportsförbundets rekommendationer gällande COVID-19

Plats ridhuset
Datum tisdag 4 maj 2021
Starttid 19:00
Sluttid 20:30
Den här aktiviteten tillhör kalender "Kalender"
Detta är en återkommande aktivitet var 2:e vecka tisdag till och med 2021-05-04

Postadress:
Sösdalaortens Lantl.rf - Ridsport
Ruhr Hedin, Vannaröd Kärrhusen 1357
28273 Sösdala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: christina.hedin-ruhr...

Se all info